The Lion King (2019) soundtrack

cover The Lion King soundtrack

Walt Disney Records heeft het officiële soundtrackalbum aangekondigd voor Jon Favreaus The Lion King. Het album bevat nieuwe opnames van de originele nummers geschreven door Elton John en Tim Rice voor de geanimeerde klassieker uit 1994, de score van Hans Zimmer (Gladiator, Inception, The Dark Knight) die zijn eerste Academy Award ontving voor de animatiefilm, plus Afrikaanse vocale en koorarrangementen van Grammy-winnende Zuid-Afrikaanse producent en componist Lebo M. Ook produceerde Pharrell Williams vijf nummers op de soundtrack.

Ook inbegrepen is het door John- & Rice geschreven originele nummer Never Too Late, uitgevoerd door John, met een Afrikaans koor en zal verschijnen in de eindcredits van de film. De soundtrack wordt digitaal vrijgegeven op 11 juli 2019 en fysiek op 19 juli. Bezoek Amazon om de CD vooraf te bestellen. The Lion King met in de hoofdrol Donald Glover, Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph, John Oliver, John Kani, Seth Rogen en Billy Eichner zullen op 19 juli in de nationale theaters worden uitgebracht door Walt Disney Pictures.

Songs:
01. Lindiwe Mkhize & Lebo M. – Circle Of Life/Nants’ Ingonyama
02. Hans Zimmer – Life’s Not Fair
03. Hans Zimmer – Rafiki’s Fireflies
04. JD McCrary & Shahadi Wright Joseph & John Oliver – I Just Can’t Wait To Be King
05. Hans Zimmer – Elephant Graveyard
06. Chiwetel Ejiofor – Be Prepared (2019)
07. Hans Zimmer – Stampede
08. Hans Zimmer – Scar Takes The Throne
09. Billy Eichner & Seth Rogen & JD McCrary & Donald Glover – Hakuna Matata
10. Hans Zimmer – Simba Is Alive!
11. Billy Eichner & Seth Rogen – The Lion Sleeps Tonight (Full Version)
12. Beyoncé & Donald Glover & Billy Eichner & Seth Rogen – Can You Feel The Love Tonight
13. Hans Zimmer – Reflections Of Mufasa
14. Beyoncé – Spirit
15. Hans Zimmer – Battle For Pride Rock
16. Hans Zimmer – Remember
17. Elton John – Never Too Late
18. Lebo M. – He Lives In You
19. Lebo M. – Mbube